Wednesday, February 1, 2017

Away again and again

Teruk kan...post pasal Krabi tak habis add lagi post pasal Korea Jeju for my winter trip..laaaaaa ni sebenarnya baru 2 hari balik dari Padang Indonesia.

Am obviously not someone yang akan jot everything and captured those beautiful view and post it here..am suck at it duh!.

Adalah amik few pictures cukuplah sekadar beritahu yeah i've been there..

Alhamdulillah sejak am working here banyak negara yang rasanya macam tak mampu nak pergi tapi boleh pergi..and makin lama makin banyak orang yang kita kenal..makin lama makin luas pemandangan kita pada dunia luar.

Vietnam, Beijing, Korea, Hong Kong, Singapore, Krabi, Jakarta, Padang...few places that i've been..ada yang pergi for few times jugak..apapun alhamdulillah rite..rezeki...

No comments: