Monday, March 13, 2017

September all alone Jakarta Trip

Semalam bangun pagi dengan gigih semata mata nak tengok harga flight tiket Air Asia yang tengah acah acah promo..Dari teracah acah terus terbeli..oh demmmm..

Yes 28th till 1st Oct bought ticket to Jakarta..its time for a own holiday.Ok yer ni bukan kerja...ni bebetul jalan jalan and teroka sendiri negara orang. Nak jalan jejauh acik belum lah mampu mana kan..so kita jalan dekat dekat jer.

Last year went to Krabi sendiri and this year ke Jakarta pula lah kite..

I sebenarnya looking forward to have a holiday dengan my Mr Tall Dark and not so handsome man...tapi i know dia punya situation so alonelah kita..errr alone ke? hahahahaha..well a fren of mine akan accompany me. Tq kawan..

So just to let him know i wrote it via my whatsapp status.So at least dia tau lah kan...sweet kan cara communicate macam ni..hahahahaha...so sekarang kena update lah cara gitu..

Anyway i just cant wait for that trip..

Jakarta Aku Datang!!! errr lama lagi eh

No comments: