Thursday, April 6, 2017

Excited sangat

Ada lagi sebulan jer lagi ni...his birthday is on the 6th .. well dari haritu dok fikir nak bagi apa eh kat pakcik ni..jam done...kasut done...baju banyak kali done...perfume pun done...so this time tengah fikir samaada nak belikan wallet or holidays ke but if holidays he needs to go with me..hahahaha...ntahlah undecided lagi ni..

But arrangement hotel dah buat...cake pun dah...deco pun dah..yeayyyy cant wait ..

Awal awal dah mintak permission to celebrate that day with him..really cant wait woooo..

Memula macam mood rajin datang jer nak bake cakes lah bagai...hahahaha...tapi memang mood malas asyik ke laut jerlah..

See you sayang on 5th ni...mi amor

No comments: