Thursday, May 25, 2017

Day 19

Assalamualaikum sayang

fnally i manage to find time and update my blog..its been 10 days am away updating dalam ni as i promised myself i would..

I've been so bz with my work and at the same time am doing some other work jugak but how bz i am u still my num 1 priority..

This weekend kita dah nak sambut Ramadhan kan..genap Ramadhan yang ke 3 and tiap kali tulah i will on my no fren u mode..hahahahaha...this time its for good and we both understand why..But before Ramadhan haritu i dah tanya awal awal ur fav colour kan and u choose turquoise and yes insyallah macam tiap tiap tahun definitely i akan sediakan..Ntah dah jadi kebiasaan kot..

Diam tak diam dah 6 tahun i stop salam tangan "suami"kan..and ntahlah..biar masa tentukan semuanya.Jodoh? masih waze cari i kat mana agaknya..kena remind tuk update apps kot..

I miss preparing baju raya someone..i miss getting someone baju raya..prepare kuih raya eh banyak lah..

Tapi...

Tiap kali Ramadhan lah the fear of 6 years back haunted me..its not easy for me sayang..i still ingat apa yang dia buat. And i tak nak u jadi macam dia..buka puasa dengan airmata tu tak best tau sayang..

Sayang..i have so many things to write tapi nantilah..cuma i mohon u doakan yang bebaik jer tuk i.

Sayang u tau tak what will i said to myself bila i was in trouble.."sabar ina..insyallah ada rezeki tu..kena percaya rezeki insyallah datang" and Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat .

Sayang,,its getting late and lately ni memang i dah start tido antara kul 1 or 2am..ntahlah..i love talking to myself as if am talking to you lately ni..maybe sebab i miss u a lot..hmmm...yupe sangat rindu..kain yang u bagi jer buat teman i..

nanti i tulis lagi tau..

Love u sayang

Cembeng gal

No comments: