Sunday, May 7, 2017

Day 2

Assalamualaikum and good morning sayang..

Its 2nd day today..gosh bangun tido pagi tadi mata bengkak muka bengkak...i cried to sleep semalam..rindunya dekat u.

I cant stop thinking about u..your cheeky smile..that face apps yang u cuba buat kat muka i..that muay thai thing..i miss your laugh sayang..

Sayang tau tak malam ni final Mentor..setiap tahun either AF ke Mentor ke you will be the judge..taklah sedap mana pun u nyanyi..hahaha..tapi tengok u bersungguh tu yang buat am happy. Remember kita pernah karok dengan arwah? di KT..arwah asked you amik video..well its sweet of him cakap my voice taklah teruk..u jeles lah tu kan..hahaha..

Cakap tentang arwah..i miss him sayang..and i know you too..lepas dapat tahu dia meninggal i nangis dekat office..and i geram masa tu dengan u sebab u tak bgtau i..which yes masa tu i merajuk with you and u merajuk dengan i..al fatihah buat arwah..

Sayang..do you remember this word.."harapan tipis ke? harapan palsu ? or tiada harapan." hahaha..i miss that..

i rindu u syg...rindu sgt..honestly its different perasaan tu..

Its ok ... lama lama akan jadi ok kan..

Am strong  sayang..

I love you

love
Cengeng gurl

No comments: