Tuesday, May 9, 2017

Day 3 and 4

Hi sayang..

Its day 4 today..maaf i promised myself untuk tulis dalam ni daily tapi sebab balik semalam i was too tired with back to back meetings tu yang balik terus kebabom..yelah dah 2 malam i sleep around 2am and wake up at 5am

And yes semalam u told me that u cuti sebab penat and jiwa kacau..hope its not because of me. tho i know ada sebab i jugak..

And thank you jugak sebab ptg tadi u jawab my call..and yes at least i beritahu the truth sebab apa. Tentang u its all up to you,,semua keputusan ada pada you. Am always here..i wont force you i want nag u on this well tak pernah pun nag kan...and for me kita tetap kawan..

oppsie tau tak apa my daily routine sejak kenal u?

Pagi2 i selalu akan check pukul berapa u on ur whatsapp..dari situ i tau samaada u lambat ke tak.Jarang u lambat..paling awal u bangun pun dalam 4.45am or paling lambat dalam 6.10am macam tu..

Yupe tu daily routine yang i buat tau. Teringat pulak masa memula keluar dengan u. Dah lama ni u ajak keluar..tapi i asyik cakap malas..or dah masak or macam macam alasan lah..

Then satu hari ni i was soooooo bored sebenarnya..so i text u i cakap jom keluar and if dalam masa yg i berikan u x jwb then x yah keluar..hahahahaha...so ptg tu u cakap u ada talk2 which sebenarnya hmm i know its not..then kita keluar malam. Kita keluar around 10pm rasanya..then gi Mc D u order burger and i order kopi McD. And we had so much laugh...and mulut i tetiba tak berhenti bercakap..gosh! u cakap i mabuk kopi..

Opps sebelum tu first ayat keluar u jumpa i is "besarnya" hahahaha...i terus tunjuk penumbuk kat u hahahaha..so we had a long chit chat..and u jalan depan i ..i was looking at you from back..i gelakkan u and panggil u kenkang..hahahaha..

Then u sent me back home..tak lama lepas tu u text me and suruh i get ready sebab nak ajak keluar for the 2nd time.. ada ke org dating 2 kali dalam satu malam? on first meet pulak tu...hhahahaha..

So here we go...dah puas tawaf kita stop by kat station minyak..sebab ada minah tu tak tahan sangat nak terkucil kan..so lepas settle problem masuk kereta mintak tisu takde terus muka selamba kodok lap kat baju u..hahahahahaha...lepas tu gelak gelak tak berdosa kan...

You cakap mabuk kopi i tak hilang lagi sebab asyik nak bercakap jer...hahaha...and suprisingly kita bole menceceh sampai kul 4pg..then u sent me home u cakap suruh tolong kejutkan u untuk subuh..
Dahlah tak mintak num phone kan...so nasib that apps ada video call ada phone call...so berdering lah i call u...hahahaha...

Yang best sampai rumah boleh lagi sambung menceceh dengan u...dah suruh kejut tapi num phone dedua tak mintak..hahaha..kerek sangat kan..

Esok nya masing masing still kerek tak bg num kan..so adalah org tu tanya i...u tak nak mintak num i ke..hahahahahah...eiiiiii tak malu sangat..hahahahaha...

Banyak lagi ni episod me and you walaupun masa i kat Ipoh sangat sangat sekejap..

Hidup dalam memori tak salah kan sayang?

Memori tu ajar i jadi lebih kuat dari sebelumnya..

Did you know why i hug u kuat and lama haritu? sebab i've lost ayah and him without me having the chance of saying i love them so much..and i dont want it to happen to you..

And tadi ptg masa dgr suara u...ya Allah seronok nya i..if we were not meant for each other then please dont stop to love me cause i always love you..

take care sayang..

Love..
your cembeng gal

No comments: