Friday, May 12, 2017

Day 6

Assalamualaikum sayang

Salam Nisfu Syaaban..i mintak maaf tau kalau ada salah dan silap i pada u and ur family..and as for you dah lama dah i padam marah geram benci sakit hati pada u...sebab memang tak ada pun. Anyway sayang.. semalam u baca yassin tak? sayang sangat kali ni i tak dapat raikan nisfu syaaban..my teeeeet datang pulak..

Semalam petang balik dari kerja i hampir kena that "pain"..tapi nasib cecepat amik my painkiller before the pain jadi teruk. phewww...

Masa memula kena dulu kena dekat ofis..masa kena ni memang kat ofis i nangis sebab sakit yang amat sangat.

The 2nd time kat rumah..it was a sudden attack..i thot i punya pinggang terpeliot jer tapi rupanya tak..masa tu my fren stay kat rumah lagi with me..nangis depan dia sebab sakit.Dia nak bawak gi hospital tapi i x nak...i tried to baring tapi memang tak jalan...tonggeng pun tak jalan..meniarap pun tak jalan...end result i amik painkiller...tu jer yang jalan...

And the 3rd time...i know kali ni kalau kena surely i x tahan..so masa kena i was in my room..cried in pain alone..and i called up my fren Amir untk standby if i need to be warded..sapu minyak..and this time x amik any painkiller...sebab memang if tak ok i nak admit hospital...alhamdulillah i have frens yang willing nak hantar ke hosp if am getting worst. Dia call me and check on me every hour to make sure am ok..alhamdulillah the pain tak seteruk the 1st and 2nd..it was very mild attack tapi seminggu tau nak hilang rasa sengal kat pinggang tu...

And semalam bila macam dah nak kena balik i tried very hard untuk biasakan sakit tu..tu yang terus control by taking painkillers..hihihi...dont worry about me am ok jer..

Biasalah bila kurang minum air masak itulah akibatnya...so advice untuk minum banyak air...

This morning surely u tengah baca yassin kan kat ofis..biasanya memang i selalu lupakan.surely macam terasa hati bila u senyap tak msg or tak reply..hahahaha..padahal tengah baca yassin..and kadang kadang tengah bz masak rite..hihhihi..

Sayang..i miss u...a lot...

take care..opps esok weekend kan..have a happy weekend dengan family yer..

Love u sayang

Your cembeng girl

No comments: