Friday, May 12, 2017

Day 7

Assalamualaikum sayang

Rindu pulak dengan u..malam ni rasanya dekat 10 kali tengok your last seen..well i just need to be xtra strong i guess.

Know what syg..i planned another getaway trip to yupe Perhentian lagi..i always imagine that am going with you..

Sebab i know u suka pancing..i know u suka pantai.ingat tak our trip to Kuala Terengganu..punyalah bosan so we decide well u decide untuk gi mancing kat kolam..i guess kalau dengan perempuan lain sure dah mati bosan kan..well not me..i love looking at you pancing..u sabar sangat..walaupun tak dapat hasil pape pun..and best part u orang pertama ajar i memancing tau..

Lamaaaaa sangat tak dengar u gi mancing lagi..ntah mungkin u tak minat nak cerita dengan i lagi kot aktiviti you..dulu tiap kali keluar mancing u will take a pic and sent pada i..so i kutuk gelapnyaaaa kulit u.

Well telling bout that Perhentian trip .. kali ni i naik flight jer..JB KL and KB..dari KB my fren from perhentian willing untuk pick me up..u tau tak kenapa i suka sangat pergi sana? sebab i bole snorkeling dengan my fav guide..and biasanya dia akan bawak i kat tempat yang banyak coral..ya Allah the view sangat cantik..and i rasa tenang sangat..

N you tau tak kenapa i choose Perhentian..sebab situ jerlah tempat i can burst myself out..my fren know bout us..he saw me cried each time am there without telling him why pun dia dah tau..

Hmm Black..someone yang i accidently kenal masa my first visit to Perhentian..now become my best buddy..Nope his nothing to me..Allah temukan org yang ikhlas nak kawan dgn i..merata kat Perhentian tu yang i dah pergi..his my guide..

Impian i dari first time am there is untuk ajak u datang sana..we spent our days looking at the view..cantik sangat..kalau hati ni rasa macam sakit sangat..all i think of is Perhentian..tu jerlah penenang i..

Ingat tak pagi2 masa our trip kat KT...before breakfast we had a walk kat pantai..masa tu am happy sebab u ada dengan i..we had our own sweet time..kita tak cakap..kita cuma tgk ombak tu datang jer..coz u tau i berperang dengan diri i sendiri kan..yang u cakap cuma "dah dah jangan nak nangis" and u make that grin smile yang i rindu sangat..

How badly i want u to be mine i know u in a good hand of org yang ada sebelah u..

Am always be here for you...always..

love
cembeng gal

No comments: