Friday, August 18, 2017

Bebel

Ok semalam my long time best peren aka orang kampung datang JB so harus dan wajiblah iolls paksa dia jumpa walaupun dia tak berapa nak redha..hahaha..

Lepas balik dinner selak lah FB lelama...fuhyooo dalam diam dekat 5 tahun ek kenal..dari dia tak kerja sampai dah kerja pastu benti keje..dari selekeh sampai dah pandai pkai baju kemeja acah acah smart..

Well dear fren aka brother since his so young then me..i wish u all the best dalam hidup ni. Am a very proud fren seeing u fall tapi u raised and get back on track again. Tapi dari dulu sampai sekarang kalau tang buat resume ke proposal ke ni lah mamat paling hentam ikut dannn jer..hahaha...

He is so good in cooking. Ada one time tu masa raya haji..mak n sis raya kat Paris, bro raya di Singapore..sil raya kat China..jadi me raya alone with bibik kat rumah..makanya memang confirm tak masak papelah...terus mintak simpati sebekas nasi minyak pada mamat ni hahahaha...

Mak pun selalu order food that he cook. She just loves the way he cook. Ni kesukaan mak ni...hahaha...mak cakap muka dia muka selamba kodok..hahahahaha..

Kalau am back kat Muar nilah mangsa pertama i akan paksa keluar ngeteh..hihihi..mak memang takkan marah if am out with him..sampai kul berapa pun takde hal..tulah dalam banyak banyak orang memang mom strust him the most..

Well as i said tadi am super proud with what he achieved now sebenarnya..walaupun tak lah powerrr mana pun but to watch u grow from a boy to a man..really makes me super proud..gosh sangat mak mak statement hahaha...

Apapun i doa yang baik baik for your business nanti eh...

yang pasti i nak free sentiasa hahahah

No comments: