Tuesday, July 17, 2018

I know shes proud of me

Everyone tau am not that close to my mum...maybe betul orang cakap kalau muka sama sure asyik gaduh kan..hahahaha...but lepas ayah meninggal am bit closer to mum. Then yeah i know my fault sebab banyak buat mum kecik hati etc..and i gap myself sebab tak nak mak sakit hati and makan hati with me. So i make a gap there...

And i know kat situ pun mak dah kecik hati...ngeeee...well masa raya haritu kena dah sedas ngan mak hahahaha..shes complaining that i did not spent more time with her.

Sekarang kan musim durian so punyalah dia gigih hantar pic doyan..hahahaha...

Dulu sepanjang am working as travel agent dia sangat sangat tak cerita kat kawan kawan tentang my work tapi lately ni tetiba banyak pulak kawan kawan dia go thru her and asking her for a trip...yeah mom i know u are super proud with me..kan kan kan...malu lah tu nak ngaku hahahaha..love u mum..

No comments: